Şenköy İlkokulu

Vizyon: Dünyadaki en modern ve güncel eğitim yaklaşımlarından şekillenen bir eğitim ve öğretim ortamı sunmak

Misyon: • Değerlerine bağlı, evrensel değerlere açık bireyler yetiştirmek • Akademik ve sosyal anlamda başarılı ve etkili öğrenciler yetiştirmek • Türkiye’nin nitelikli insan kaynağına katkıda bulunmak • Ortak amaç duygusu oluşturarak öğrenci, veli ve öğretmeni aynı paydada buluşturan bir sistem kurgulamak • Eğitim kadrosuna değer veren ve sürekli geliştiren bir yapı olmak • Yabancı dil eğitimi konusunda lider bir okul olmak.

Başarılar: 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü dolayısıyla yapılan İstiklal Marşı´nı okuma yarışmasında okulumuz 4/A öğrencilerinden Özden YÜCE ilkokullar kategorisinde 1. olmuştur.

Isınma: KALORİFER (KÖMÜR)
Servis Bilgisi: SERVİS BULUNMAMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler: 0
Bilimsel Etkinlikler: 0
Proje Çalışmaları: 0
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 0

Telefon - 03262962006

WEB - https://yayladagisenkoyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞENKÖY MAH. HACI NURİ YAYLACI 1 SK. SENKOY ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 4 YAYLADAĞI / HATAY

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - ŞENKÖY İLKOKULU YAYLADAĞI ŞENKÖY MAHALLESİNDE BULUNMAKTA OLUP ANTAKYA - YAYLADAĞI KARAYOLUNUN 20.KM ´SİNDE BULUNMAKTADIR.

Ulaşım OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ KENDİ İMKANLARI İLE ULAŞIMLARINI SAĞLAMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık HATAY İL MERKEZİNE 20 KM OLUP YAYLADAĞI İLÇE MERKEZİNE 24 KM UZAKLIKTADIR.