FRİENDLY STEPS FOR NATURE e Twinning PROJEMİZ BAŞLIYOR

Friendly Steps For Nature(Doğa İçin Dost Adımlar)

Okulumuz 3-A sınıf öğretmeni Tuğçe Adın, öğrencileri ile birlikte, 8 ülkenin katılımı ile ''Friendly Steps For Nature'' eTwinning projesine başlıyorlar.Proje ekibimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

''21. yüzyılın dünyamızı tehdit eden en büyük sorunları arasında yer alan küresel iklim değişikliklerine ve doğada insan, sanayi ve birçok faktör nedeniyle oluşan çevre sorunlarına dikkat çekerek yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya bırakmak için doğru adımları atmak. Çevrenin gelecek nesillere aktarılması tüm insanlığın kendini sorumlu hissetmesi gereken konuların başında geliyor. . Projemizde doğayı korumak amacıyla; Çevre dostu alışkanlıkların kazandırılması ve doğal kaynakların verimli kullanılması adına hem doğayı hem de kaynakları koruma, enerji tasarrufu, atık miktarını azaltma gibi faaliyetlerin yanı sıra çevre kirliliğini azaltmak amacıyla atık malzemeleri geri dönüştürdüğümüz faaliyetler de düzenliyoruz. Böylece öğrencilerde çevre duyarlılığı, ekonomiklik ve doğayı koruma konusunda farkındalık yaratılmaktadır. kazanmayı hedefliyoruz.

16.12.2023 93

16-12-202316-12-2023